ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

privacy

Μουδανιά Αγώνας δρόμου

Γίνε κι εσύ SPECIALISTAS!!! Ν. Μουδανιά

Το αργότερο στις 10:30 να είστε όλοι εκεί! Ξεκινάμε!

Εδώ και 3 χρόνια κάθε Απρίλιο, στα Νέα Μουδανιά διοργανώνεται κάτι μοναδικό: αγώνας δρόμου!!!

Θαρρώ πως αποτελεί μία μεγάλη γιορτή, μία μεγάλη αγκαλιά που σκοπό έχει να αναδείξει την ισότιμη συμμετοχή των ΑΜΕΑ στη ζωή.

Όλοι ΜΑΖΙ, βαδίζουν, τρέχουν, χαίρονται την κάθε ανάσα. Πάνω από 3.000 συμμετοχές: σύλλογοι, σχολεία, επιχειρηματίες, παρέες, καροτσάκια – για όλες τις ηλικίες… γίνονται μία αγκαλιά με εθελοντές, δασκάλους, δημοτικούς υπαλλήλους και δημοφιλή πρόσωπα, άνθρωποι κάθε ηλικίας από νεογέννητα έως 110 χρονών. Πολλοί χορηγοί επίσης ενισχύουν τον αγώνα!

Ο ιθύνων νους γι’ αυτό το πανηγύρι της χαράς είναι ο Δήμος Προποντίδας με το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας!

Κάθε χρόνο οι specialistes στοχεύουν ψηλότερα: από την αγορά απινιδωτών έως τη δημιουργία ταμείου για την αγορά ΛΕΥΚΟΥ ΤΑΞΙ.

Ας αγκαλιάσουμε όλη αυτή την υπερπροσπάθεια κι ας κάνουμε χρόνο με το χρόνο τη γιορτή αυτή, αγώνα ζωής και φωνή αφύπνισης για τον κάθε Χαλκιδικιώτη κι όχι μόνο: Έχετε το νου σας να δηλώνετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας, μαζί με την παρέα σας.

Άψογη διοργάνωση, δωρεάν εξοπλισμός (αθλητικός), πολλά δώρα, ιατρική υποστήριξη, σταθμοί με μπουκαλάκια νερού, μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, λίγο ζέσταμα χορευτικό, το ρυθμό τον δίνουν οι τυμπανιστές Paranaue και: 3, 2, 1 ξεκινάμε!!!

Photo gallery

Αναζήτηση

Εκδηλώσεις

Επιλεγμένα προϊόντα

Κτήμα Λειβαδιώτη

Παραδοσιακό οινοποιείο σε 110 στρέμματα όπου φιλοξενούνται οκτώ ελληνικές ποικιλίες κρασιών

Μπύρα Valtinger

Από τη Βάλτα Χαλκιδικής. Όταν η γερμανική εμπειρία συναντάει το Χαλκιδικιώτικο μεράκι

Μπίρα Μεθιά

Αν το ταξίδι ήταν γεύση, αυτή είναι μία: Μπύρα Μεθιά η παραδοσιακή ελληνική μπύρα Χαλκιδικής

halidiki-portal