ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

privacy

Μπίρα Μεθιά

METHIA BEER
Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΙΡΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΥΣΕΩΝ

Αν το ταξίδι ήταν γεύση, τι θα ήταν;

Για τον Στέλιο Βαρδαξή η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Μπίρα.

Με αφετηρία τα Χανιά της Κρήτης που είναι και ο τόπος καταγωγής του αποφάσισε να πάρει τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και να δημιουργήσει μια αληθινά ιδιαίτερη μπίρα.

Αυτή είναι η Μεθιά. Η γεύση του ταξιδιού, όπως το βιώνει ο Στέλιος. Η μπίρα που φτιάχνεται με μεράκι και τέχνη με έδρα τη Χαλκιδική, για να δώσει τον δικό της γευστικό ορισμό σε κάθε προορισμό.

METHIA PALE ALE

Το πρώτο ταξίδι: ΧΑΝΙΑ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η ΜΕΘΙΑ PALE ALE είναι μια φρέσκια, αφιλτράριστη και απαστερίωτη κεχριμπαρένια μπίρα. Με μέτριο σώμα και το άρωμα του φρεσκοψημένου ψωμιού από τους ξυλόφουρνους της Κρήτης, αναμειγμένο με αυτά των βοτάνων και των εσπεριδοειδών των Χανιώτικων πορτοκαλεώνων, ως την ηλιόλουστη Χαλκιδική. Μια PALE ALE δρόμος.

METHIA BLONDE ALE

Το δεύτερο ταξίδι: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΚΥΘΗΡΑ

Η ΜΕΘΙΑ BLONDE ALE είναι μια φρέσκια, αφιλτράριστη και απαστερίωτη ξανθιά μπίρα. Με ελαφρύ σώμα και το άρώμα του μυρωδάτου μελιού, αναμειγμένo με αυτά των δημητριακών, των κωνοφόρων και των βοτάνων από την κατάφυτη Χαλκιδική, ως τα ατμοσφαιρικά Κύθηρα. Μια BLONDE ALE δρόμος.

INDIA PALE ALE

Το τρίτο ταξίδι: ΚΥΘΗΡΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η INDIA PALE ALE είναι μια φρέσκια, αφιλτράριστη και απαστερίωτη μπίρα με πολυπλοκότητα και πλούσιο σώμα. Από τα γραφικά Κύθηρα, όπου νότες μελιού, καραμέλας και δημητριακών σμίγουν με την ευωδιά του κίτρου και των κωνοφόρων, στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Μια INDIA PALE ALE δρόμος.

methia-beer-0d

Η μπίρα που αγαπάει το ταξίδι όσο και ο δημιουργός της και συνεχίζει να μεταφέρει μηνύματα απόλαυσης από τόπο σε τόπο, χαρίζοντας στο πέρασμά της εμπειρίες αυθεντικής απόλαυσης.

Αναζήτηση

Επιλεγμένα προϊόντα

Κτήμα Λειβαδιώτη

Παραδοσιακό οινοποιείο σε 110 στρέμματα όπου φιλοξενούνται οκτώ ελληνικές ποικιλίες κρασιών

Μπύρα Valtinger

Από τη Βάλτα Χαλκιδικής. Όταν η γερμανική εμπειρία συναντάει το Χαλκιδικιώτικο μεράκι

halidiki-portal